Spor

Trending:


Michy Batshuayi, Fenerbahçelileri kızdıracak: Hep sevmişimdir

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, Galatasaray'a transfer süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu! Yusuf Can Zeybek'ten üst üste ikinci zafer | İsmail Balaban büyük üzüntü yaşadı

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Mustafa Taş'ı mağlup eden Yusuf Can Zeybek kazandı. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde de başpehlivan olan Yusuf Can Zeybek, böylece üst üste ikinci zaferini elde etti.


Futbolcu Merih ile açığa çıkan gerçek: Tırmanan faşizm!

Sol, sosyalist, halkçı, özgürlükçü muhalefet partileri ve emek ve meslek örgütleri ciddi adımlar atmadığı sürece bu ülkede faşizmin yükselişi devam edecektir


Premier Lig ekibinden Ferdi Kadıoğlu'na transfer teklifi

İngiliz ekibi, Fenerbahçe ile temasa geçti


Liverpool radara aldı bile! Barış Alper Yılmaz yuvadan uçuyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performans ve Hollanda'ya karşı oynadığı çeyrek final maçıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un radarına girdi. Manchester United, Tottenham ve Aston Villa'nın da ilgilendiği 24 yaşındaki forvetin, Hollanda savunmasına karşı ortaya koyduğu üstün performans, İngilizleri de etkiledi. Liverpool'un maçın ardından Yılmaz için hemen çalışma başlattığı öğrenildi.


Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı!

Galatasaray'a ilk imzasının üzerinden 50 yıl geçen Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.


Acun Ilıcalı'dan Batshuayi için olay sözler: Kalsaydı 3. forvet olacaktı

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na özel bir röportaj veren Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Batshuayi'yle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. https://haberglobal.com.tr/spor/acun-ilicalidan-batshuayi-icin-olay-sozler-kalsaydi-3-forvet-olacakti-358598


Turnuvadan elenen dünya devi UEFA'ya "Hileli maç" itirazında bulundu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya'nın İspanya'ya 119. dakikada yediği golle mağlup olmasının ardından Alman taraftarlar, maçın tekrar edilmesi için kampanya başlattı. Alman taraftarlar, maçın son dakikalarında yaşanan bir pozisyonda penaltı verilmesi gerektiğini iddia ederek UEFA'ya ve Hakem Anthony Taylor'a büyük tepki gösterdi. Kampanya kapsamında 300 bin civarında dilekçe UEFA'ya iletilirken, taraftarlar maçın tekrar oynanmasını...


Acun mağlubiyetin faturasını Montella'ya kesti: Değişiklik konusunda geç kalındı

Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak EURO 2024'e veda ettiğimiz karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı faturayı teknik direktör Vincenzo Montella'ya kesti. Ilıcalı "Bugün hocamız genelinde iyi bir performans sergiledi ve bence başarılıydı. Ama sanki üç günde bir maç olan bir süreçte oyuncu değiştirme olayına biraz daha meyilli olmalıydı. Çünkü çocuklar biraz yoruldu, belli ettiler. Yorgunken de iki gol yedik" dedi.


2. Lig'den geldi EURO 2024'ün gözdesi oldu: Barış Alper Yılmaz'ın 4 yıllık gelişimi

EURO 2024'te A Milli Takım'ın tüm maçlarında 90 dakika süre alan millî oyuncu, kuvveti, dayanıklılığı, hızı ve mücadelesiyle Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çekti.


Cenk Tosun'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye olay hareket

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024'te destan yazan A Milli Futbol Takımımızın oyuncularını otel kapısında karşıladı. Bu esnada Cenk Tosun'un Büyükekşi'yi görmezden gelerek tokalaşmadan geçmesi dikkatlerden kaçmadı.


Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe geçen yıl Trabzonspor forması giyen Paul Onuachu'yu renklerine bağlamak için devreye girdi


Real Madrid'in 50 milyon euro'ya aldığı yıldız, tek isabetli pasını santrada yaptı

Real Madrid'in Palmeiras'tan yüksek bedelle aldığı 17 yaşındaki oyuncu tek isabetli pasını santrada yaptınca eleştiri odağı oldu.


Performansı Almanları resmen büyüledi: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çeken milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Almanların da radarına girdi. Yıldız futbolcunun Hollanda maçındaki performansını öven RTL yorumcusu Wolff Fuss "Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu" yorumunu yaptı.


Avrupa Bizim Çocuklar'ı konuşuyor! Manşetlerden biri Almanları kızdıracak

A Milli Futbol Takımımız, çeyrek finalde Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'e veda etse de futbolcularımız ve taraftarlarımızın ortaya koyduğu performans takdir topladı ve Avrupa basınında geniş yer buldu. Türkiye'den övgüyle bahsedilirken, İspanyol basınından El Pais'in "Almanya'nın ardından turnuvanın ikinci ev sahibi de elendi" ifadelerini kullanması dikkat çekti.


Galatasaray'a Barış Alper piyangosu! İşte bonservis bedeli

Galatasaray’da tek gündemin şu anda Barış Alper Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların yıldızına Liverpool'un talip olduğu öğrenildi.


Ünlü golcü Beşiktaş'a geliyor: İki yıllık anlaşma sağlandı

Teknik Direktör Maurizio Sarri'nin takımdan gönderilişinden İtalyan yıldızı sorumlu tutan bir grup taraftar, ünlü futbolcuya saldırıda bulunmuştu


Verdiği kararlarla saç baş yoldurdu! Hakem Turpin, turu Hollanda'ya hediye etti

A Milli Takımımızın Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'e veda ettiği çeyrek final maçında düdük çalan Fransız hakem Clement Turpin, verdiği kararlarla adeta yarı final biletini elimizden aldı. Hollanda'ya verilmesi gereken 3 kırmızı kartı es geçen Turpin, bir penaltımızı ise vermedi. Fransız hakem ayrıca, Hollanda'nın ikinci golünden önceki net faulü ise görmezden geldi.


Maç sonrasında gözyaşlarını tutamayan Hakan Çalhanoğlu'ndan itiraf gibi sözler

A Milli Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu. Emeği geçen herkese teşekkür eden Çalhanoğlu, "İkinci yarıya çok iyi başlamadık, geriye çekildik. İkinci golden sonra uzun toplara döndük, keşke geri çekilmeseydik. Oluyor böyle şeyler. Buraya kadar gelmek de bir gurur" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe'de Fred'den Mourinho ve A Milli Takım sözleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Fred, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


AKP'li Metiner "bozkurt" işaretine mi gönderme yaptı: Kafir ve müşrik atalarının değerlerini ve mitlerini kutsallaştırmaya çalışıyorlar

T24 Haber Merkezi A Milli futbolcu Merih Demiral'a Avusturya maçında yaptığı sevinç işareti nedeniyle UEFA tarafından ceza verilmesi nedeniyle başlayan "bozkurt" tartışmaları devam ederken, eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu."Modern cahiliye insanları da en eski atalarının ayak izlerini takip ediyorlar. O kafi...


Dünya devi, 22'lik yıldıza resmen servet ödedi

Bayern Münih, Crystal Palace'tan genç yıldız Michael Olise'yi kadrosuna kattı. Alman ekibi, Olise için bonuslarla birlikte 60 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.


EURO 2024'te ilk finalist belli oluyor! İspanya ile Fransa karşılaşacak...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı final maçında yarın Münih'te, İspanya ile Fransa karşılaşacak.


Arda Güler'den tarihi başarı! Hollanda maçında bir ilke imza attı

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (Euro 2024) en formda isimlerinden olan milli futbolcu Arda Güler, Hollanda'ya 2-1 kaybedilen maçta yaptığı asistle tarihe geçti.


Barış Alper Yılmaz, Hollandalıları şaşkına çevirdi: Bu nasıl olabilir?

A Milli Takımımızın Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'ten elendiği maçta milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz, performansıyla herkesin beğenisi topladı. Ortaya koyduğu futbolla maça damga vuran Barış Alper, özellikle Liverpool'un stoperi Virgil van Dijk'a çok zor anlar yaşattı. Van Dijk maçın ardından Barış'ı öve öve bitirmezken, Hollandalı gazeteci Rian Rosendaal da 24 yaşındaki yıldızın performansı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.


Fenerbahçe'den Serdar Aziz için resmi açıklama!

Fenerbahçe, Serdar Aziz'in transfer görüşmeleri yapmak için Jose Mourinho'nun izniyle kamptan ayrıldığını açıkladı.


Koeman’ın Türkiye açıklaması tepki çekti: Küçük bir futbol ülkesi

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman’ın maç sonrası Türkiye için kullandığı ‘küçük bir futbol ülkesi’ ifadesi tepki çekti.


Galatasaray'da Zaha'yı hırs sardı!

Galatasaray'da oldukça eleştirile Wilfried Zaha, önümüzdeki sezon için oldukça sıkı çalışıyor. Fildişi Sahilli oyuncu, fit görünümüyle dikkatleri üzerine çekti.


Dünya devi, Emre Can için kolları sıvadı

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Can'a Serie A'nın dev ekiplerinden Napoli talip oldu.


Hollanda'da Barış Alper şaşkınlığı

A Milli Takımımızın Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'ten elendiği maçta milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz, performansıyla herkesin beğenisi topladı. Ortaya koyduğu futbolla maça damga vuran Barış Alper, özellikle Liverpool'un stoperi Virgil van Dijk'a çok zor anlar yaşattı. Van Dijk maçın ardından Barış'ı öve öve bitirmezken, Hollandalı gazeteci Rian Rosendaal da 24 yaşındaki yıldızın performansı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.


A Milli Takım'ın Hollanda yenilgisinin ardından dikkat çeken yorum: Hazırlıksız yakalandık | Bu karar skandal, ülke karışır

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya gelen A Milli Takımımız, 1-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı ve turnuvaya veda etti. Gösterdiği performansla alkış alan millileri yazarlarımız Mustafa Denizli ve Murat Fevzi Tanırlı yorumladı.


Mourinho'dan Erdoğan'ı üzecek sözler

Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı maçı tribünden izledikten sonra yaptığı açıklamada Ferdi Kadıoğlu'nun Avrupa'ya transfer olması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ferdi'nin de istikbaliyle oynamamak lazım" demişti. Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Mourinho ise Erdoğan gibi düşünmüyor. Bugün bir basın açıklaması yaparak Ferdi'nin transferi için kapıları kapatan tecrübeli çalıştırıcı, "İyi oyuncuları elimizde tutacağız" dedi.


Milli oyuncuların piyasa değerleri EURO 2024’te uçuşa geçti! Arsenal, Dortmund, Manchester United sırada bekliyor

Avrupa’nın en iyileri arasına giren A Milli Takımımız’da öne çıkan 5 futbolcu kariyer zirvesi yaptı. İngiliz ve İspanyol medyası, A Milli Takımımız’dan en çok Ferdi, Arda ve Barış Alper’i beğendi.


Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferi İçin 20 Milyon Euro Bonservis Bedeli Ödeyecek

Fenerbahçe, golcü transferinde sona geldi. Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri’yi isteyen Fenerbahçe’nin, yıldız oyuncu için İspanyol ekibiyle astronomik bonservis bedeli karşılığında anlaştığı belirtildi.


Acun Ilıcalı sinyalleri vermişti: Fenerbahçe'den, Brezilyalı Wesley hamlesi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, "Mourinho adam eksilten sol açık istiyor" sözlerinin ardından Brezilyalı Wesley gündeme geldi. Fenerbahçe, 19 yaşındaki kanat oyuncusu Wesley için Corinthians ile temaslara başladı.


A Millî Takım'ın 5 futbolcusu kariyer zirvesi yaşıyor: Piyasa değerleri 155 milyon euro

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda eden A Millî Takım'da 5 futbolcunun piyasa değerleri adeta uçtu


1 ay olmadan hocayı gönderdiler

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü, 11 Haziran'da teknik direktörlük görevine getirdiği Kemal Özdeş ile yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırdığını duyurdu. Başkent ekibinde 26 gün görevde kalan Özdeş'in yerine teknik direktörlük koltuğuna Cihat Arslan getirildi.


Hollanda yenilgisinin faturası Montella'ya kesildi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde 1-0 öne geçtiği maçta Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya elenen A Milli Takımımız'da Teknik Direktör Vincenzo Montella eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, oyuncu değişikliğini geç yaptığını söyleyerek yenilginin faturasını İtalyan çalıştırıcıya kesti.


Virgil Van Dijk'in övgülerinden sonra harekete geçtiler: Premier Lig devi Barış Alper Yılmaz'ın peşinde!

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'teki performansıyla Avrupa'nın büyük kulüplerini kendine çekti.


A Milli Takım'ın elenmesi Avrupa basınında: Arda Güler yine sihrini yaptı

A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler, Hollanda maçının ardından yine dünya basınında manşetlere çıktı.


İngilizler 3 futbolcumuza hayran kaldı! Hollanda maçındaki oyunlarını öve öve bitiremediler

Hollanda'ya 2-1 mağlup olan A Milli Takım EURO 2024'e veda ederken İngilizler 3 futbolcumuza hayran kaldı. Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçındaki performanslarıyla İngiliz basınında geniş yer buldu. Ferdi için ''Mücevher gibi bir oyuncu'' yorumunda bulunan İngilizler, Arda içinse ''Bu çocuk için limit gökyüzü'' manşeti attı.


Mert Müldür'e İtalya'dan üç talip

EURO 2024'teki performansıyla dikkat çeken Mert Müldür'ü İtalyan kulüpleri kıskaca aldı.


Mourinho'dan taraftara transfer müjdesi!

"En iyi oyuncularımızı kadroda tutmalıyız"


A Milli Takımımız, yurda döndü

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımı, İstanbul'a geldi. Takım, Almanya'daki maçın ardından Hannover'den kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Ay-yıldızlı futbolcular ve teknik heyet, havalimanında vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra kişisel araçlarıyla alandan ayrıldı.


Taraftarlar sezonun en beğenilen oyuncularını seçti: Galatasaray ve Fenerbahçelilerin yıldızları kimler oldu?

Bitexen, 'fan token'larını listelediği kulüplerin taraftarlarına sezonun en beğenilen oyuncularını sordu. Ligi şampiyonlukla tamamlayan Galatasaraylılar kendi takımlarındaki yılın oyuncusunu “Mauro Icardi” olarak belirlerken, Fenerbahçeliler ise milli takımın yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nu seçti.


Real Madrid'in Arda Güler kararı belli oldu!

Real Madrid, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler ile ilgili kararını verdi.


Hollanda'da Koeman'dan milli yıldıza övgü: Müthiş oynadı

Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı'nı 2-1 yendikleri maçın ardından konuştu. Ronald Koeman, Türkiye maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam birazcık zorlandık ama bizim için basit bir başarı olmadı. Türk Milli Takımı bugün ellerinden geleni yaptı. Biz de büyük bir yürekle maçı oynadık" dedi.


Beşiktaş'ın gizli transferi Felix, İstanbul'a geldi

Siyah-beyazlı yönetimin yürüttüğü gizli transfer operasyonu ortaya çıktı. Beşiktaş kurmayları, Augsburg formasını giyen 1.93'lük stoper Felix Uduokhai'yi İstanbul'a getirdi, tesisleri gezdirdi.


Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan transfer açıklaması! Elimizdeki oyuncuları tutacağız...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu.


Hollanda basını Türkiye galibiyetini nasıl yorumladı?

Hollanda basını EURO 2024'te Hollanda'ya yenilerek çeyrek finale veda eden Türkiye'den övgüyle söz etti. Futbol yorumcuları, Hollanda milli takımının etkisiz futbolunu eleştirirken, özellikle Denzel Dumfries’e etkisiz hale getiren Ferdi Kadıoğlu, sürekli derinlemesine koşularla rakip defans için “ayak bağı” olan Barış Alper Yılmaz ve “Türk futbolunun harika çocuğu” Arda Güler ifadelerini kullandılar.